公共英語 選課中心 APP下載
當前位置: 首頁 > 公共英語 > 公共英語備考資料 > 考前必看:9月公共英語一級提分預測試卷(3)

考前必看:9月公共英語一級提分預測試卷(3)

考試動態短信提醒

公共英語報名、考試、查分時間、免費短信提醒

地區

點擊獲取驗證 立即預約

請輸入下面的圖形驗證碼

提交驗證

發布時間:2019年03月27日 08:30:04 來源:環球網校 點擊量:

【摘要】小編給大家帶來考前必看:9月公共英語一級提分預測試卷(3),希望對大家有所幫助。

A Frenchman went to stay at the best hotel in a small Italian town with his wife. One night, he went out for a

walk alone. The small street was dark and quiet. Suddenly he felt someone behind him. He turned his head and saw

an Italian young man who quickly walked past him. The man was nearly out of sight ( 看不見了 ) when the French-man suddenly found that his watch was gone. He thought that it must be the Italian who had taken his watch. He de-cided to follow him and get back the watch.

Soon the Frenchman caught up with the Italian. Neither of them understood the other' s language. The French-man frightened the Italian with his fist (拳頭) and pointed at the Italian' s watch. In the end the Italian took off his

watch and gave it to the Frenchman.

When he returned to the hotel, the Frenchman told his wife what had happened. He was greatly surprised when

his wife pointed to the watch on the table. Now he realized ( 意識到 ) that by mistake he had robbed ( 搶劫 ) the watch and it was the Italian' s.

61. One night the Frenchman went out for a walk __

A. by himself

B. with his wife

C. with an Italian

62. Why did the Frenchman decide to follow the young man?

A.Because the young man walked so fast.

B. Because he found the young man was out of sight.

C .Because he wanted to catch the young man.

63. The word "frighten" in the passage means __

A.threat

B. terrify

C. happy

64. Why did the Italian take off his watch and give it to the Frenchman?

A.Because he had taken the watch from the Frenchman.

B. Because he had picked up the watch on his way from work.

C.Because he was afraid of the Frenchman.

65. Who was robbed in the story?

A. The Frenchman.

B. The Italian.

C. Neither of them.

參考譯文

一個法國人和他的妻子在一個意大利小鎮上最好的旅館里投宿。一天晚上,他獨自一個人出去散步。小街黑漆漆靜悄悄的。突然他覺得后面有人。他轉過頭去,看見一個年輕的意大利人迅速地從他身邊經過。

當這個人已經幾乎看不見了的時候,法國人突然發現他的表丟了。他覺得肯定是這個意大利人偷了他的表。他決定跟蹤他,把表拿回來。

不一會,法國人就追上了意大利人。兩個人都不懂對方的語言。法國人用拳頭嚇唬意大利人,并指著意大利人的手表。最后,意大利人摘下了手表,并把它給了法國人。

當他回到旅館的時候,法國人告訴妻子所發生的事。當他的妻子指著桌子上的手表的時候,他大吃一驚。現在,他意識到,他誤搶了手表,而手表是意大利人的。

答案及解析

61.A【解析】答案在第一自然段第二句。一天晚上,他獨自出門了。

62.C【解析】答案在第一自然段。根據上下文,那個意大利年輕人幾乎走得看不見了,這時,法國人發現他的表沒有了。他想一定是意大利人偷了他的表,所以他決定跟著那位年輕人,把表要回來。

63.B【解析】答案在第二自然段。根據上下文,法國人趕上那個年輕人后,向他揮拳頭,并指著他的表。最后,年輕人把表脫下來給了他。根據句意,法國人應是“嚇唬、恐嚇”那個年輕人,frighten應是動詞。threat為名詞,terrify意為“使恐懼,使驚恐;恐嚇”,happy是形容詞。

64.C【解析】答案在第二自然段。根據上一題的解釋可以看出,年輕人認為法國人在攔路搶劫,他很害怕,所以才會把表給他。

65.B【解析】答案在第三自然段最后一句。根據上下文,那位法國人回到旅館,看到桌子上的表.才意識到自己誤搶了那個意大利年輕人的表。

分享到: 編輯:紀文凱

環球網校移動課堂APP 直播、聽課。職達未來!

安卓版

下載

iPhone版

下載
環球小過-環球網校官方微信服務平臺

刷題看課 APP下載

免費直播 一鍵購課

代報名等人工服務

返回頂部
白姐图库特码信封